Blogg gratis Logga in

Slutsats

20 Sep, 2006

Social baksmälla.

Huvudkategori — Skrivet av Slutsats @ 20 September, 2006 17:43

Hmm, jag vet vad det är som tynger. Jag lider av social baksmälla sen helgen. Orkar inte träffa någon, så därför är jag mest hemma efter jobbet och har persiennerna nere. Mitt jobb är av otroligt social natur, så möta-människor-behovet fylls ju på lite där.

Orkar inte träffa grannar eller folk man känner här utanför. Det suger att bo på första våningen. Man känner sig som alla folks lilla guldfisk när man har persiennerna uppe. Att alla bara ska titta så mycket. Hur intressant kan det vara? Får nästan känslan av att de vill knacka på glaset för att se om "fisken" rycker till. Nä, usch. fram för mer privatliv, även med dagsljuset infallande genom fönstret!

ja, där har vi en fråga för ännu ett enfrågasparti, under helgen kristalliserades ett annat som fokuserade på kottar. Nej, fråga inte, det var abara konstigt och underligt. Men just då, ganska kul.

Ikväll blir det lite terränglöpning, behöver komma ut lite. Tvingades ha paus i början av veckan pga en distorsion i höger ankel. Den var orörlig, instabil och smärtande. Nu tror jag dock att den ska må bättre. Det märker man väl säkert halvvägs ut på spåret, när den inte håller längre...Kommentarer


Lägg till en kommentar authimage
Powered by pLog